Brittas Väg 6 Föra

Brittas Väg 6

Föra

Djupvik/Lofta - Nytt och fräscht 450 meter från stranden!

Härligt fritidsboende i vacker öländsk natur, allt i bästa skick. Boyta om 70 kvm + fint uterum och två stora altaner. Gäststuga och förrådsbod.

Utgångspris: 2.350.000:-

Anders Törnqvist

Ansvarig fastighetsmäklare

 • Telefon 0485 - 77 010
 • E-post anders@olandsmaklaren.se

Dela via sociala medier

Fakta

 • BostadstypFritidshus
 • AdressBrittas Väg 6
 • OmrådeFöra
 • Utgångspris2.350.000 :-
Läs mer om bostaden

Läs mer om bostaden

 • Beskrivning

  Härligt fritidsboende i vacker öländsk natur mellan de fina kustbyarna Djupvik och Sandvik på nordvästra Öland. Mindre än 500 meter ut till den vackra stenkusten vid Kalmarsund.

  Helfräscht fritidshus tillbyggt och renoverat 2013–2017, allt i bästa skick. Öppen ljus planlösning med stort allrum/kök som är husets hjärta med tre avdelningar, två sovrum varav ett med öppet upp i nock, badrum och gästtoalett. Härligt uterum och två stora altaner med sol från morgon till kväll.

  På den lättskötta naturtomten finns en liten stuga som nyttjas som gästhus sommartid samt en separat förrådsbyggnad.

  Här bor du med bekvämt cykelavstånd till härligt bad och trevlig restaurang i Djupvik några kilometer söderut och i Ölands vackraste kustby Sandvik några kilometer norrut finns fin badplats, fiske/gästhamn, flera restauranger och välsorterad ICA-butik.

 • Fakta
  Fastighetsbeteckning

  Lofta 3:35

  Objektstyp
  Fritidshus
  Typkod
  220 - Småhusenhet, bebyggd
  Adress

  Brittas Väg 6

  Postnummer
  387 91
  Postort

  Borgholm

  Församling

  Lofta

  Område

  Föra

 • Byggnad
 • Kostnader

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Allmänt

  Säljarens beskrivning:

  När vi skulle bli med fritidshus så bestämde vi oss för att 3 kriterier skulle uppfyllas.

  1. Gång eller cykelavstånd till bad
  2. Någon form av restaurang i närheten för ett glas vin eller två.
  3. Närhet till butik och annan service.

  Mitt i vintern 2012 dök en liten stuga upp på Hemnet. Belägen på en naturtomt. Perfekt för oss som inte har så gröna fingrar. Mindre än 500 meter till den vackra stenkusten vid Kalmarsund, härligt bad och trevlig restaurang sommartid i Djupvik några kilometer söderut. Fantastiska Sandvik några kilometer norrut, bad, flera restauranger och en väldigt välsorterad ICA-butik som dessutom är ombud för Systembolaget.

  Hösten 2013 lät vi bygga ut med ett extra sovrum, badrum och en extra toalett. Kommunalt vatten och avlopp har tillkommit efter hand. Nytt tak, ny fasad, och nya fönster runt om. Påsken 2014 firades i ett hus som nu är ca 70 kvm. 2015 byggde vi ett uterum med glaspartier i sydvästläge och fungerar året runt, när solen skiner är det varmt och skönt även i januari.

  2016 färdigställde vi den äldre delen med nytt kök och nya vitvaror, allt för vistelsen skall vara så bekväm som möjligt. Värmepumpen styrs från en app i mobiltelefonen

  På tomten finns en friggebod som fungerar som gästhus sommartid samt en separat förrådsbyggnad. Härlig ölandsnatur runt knutarna ger den rätta inramningen för upplevelsen.

  Vi älskar vår fina stuga men nu skall fokus läggas på vårt nya hus i Kalmar. Hoppas ni tycker det är fint och ....det är bara att flytta in!

  Budgivning:

  Ölandsmäklaren AB använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och övriga budgivare. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontrakt undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.
  Fastighetsmäklarens roll är som förmedlare mellan säljare och köpare. Det är säljaren som bestämmer när hon eller han skall sälja, på vilka villkor och till vilket pris.

  Säljarens upplysningsplikt Som säljare har man en upplysningsplikt mot köparen om de fel och brister man känner eller borde känna till. Som säljare kan man bli skadeståndsskyldig mot köparen om man underlåter att upplysa köparen om de fel och brister i fastigheten man känt till eller borde känt till. Säljaren ansvarar för dolda fel (fel som köparen ej kunnat upptäcka vid köpet) i 10 år.

  Köparens undersökningsplikt: Köpare har en omfattande undersökningsplikt angående fastighetens skick och detta gäller även om fastigheten besiktigats av säljaren.

  Köparen uppmanas att undersöka fastigheten. Köparen kan inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som köparen borde upptäckt vid en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen bör undersöka fastigheten innan köp och/eller gå igenom fastighetens skick ihop med besiktningsman. Köparens undersökningsplikt omfattar hela fastigheten som mark, byggnader, el, vatten, avlopp, eldstad, skorsten m.m. Köparen har kvar sin undersökningsplikt även om säljaren besiktigat fastigheten.

  Besiktning är utförd, protokoll finns.

  Energideklaration utföres ej på fritidshus.

  Det ankommer på köparen själv att kontakta berörda instanser för besked i frågor gällande planbestämmelser, förekomst av byggrätt, bygglovsfrågor, rördragningar på tomten, el m.m.

  Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl - ta kontakt med ansvarig mäklare.

  Fastigheten är med i områdets vägförening, kostnad f.n. om 600 kr/år.

Fakta

 • BostadstypFritidshus
 • AdressBrittas Väg 6
 • OmrådeFöra
 • Utgångspris2.350.000 :-

Tre skäl att välja Ölandsmäklaren

Erfarenhet

Med över 47 års erfarenhet av bostadsmarknaden på Öland så vet vi vad som fungerar. Välj oss för att få hjälp av mäklare som kan Öland.

Spridning

Bred marknadsföring på nätet och annonser i de stora lokala tidningarna. Dessutom har vi 5 000 följare på Facebook.

Prisvinnande

Våra mäklare har år efter år prisats för att ligga i försäljningstoppen i Borgholms och Mörbylånga kommun. Vi är experter på Öland!

Funderar du på att köpa eller sälja?
Skriv in ditt namn och telefonnummer nedan så ringer vi upp!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för visat intresse! Vi återkommer så fort som möjligt.

Våra kontor

 • Borgholm

  Storgatan 18, 387 21, Borgholm

 • Färjestaden

  Ölands Köpstad, 386 31, Färjestaden

 • Sandvik

  Hamngatan 4, 387 70, Löttorp

Ölandsmäklaren AB

Din mäklare på Öland

Familjeföretaget med personlig service, etablerade på Öland sedan 1973.

 • Telefon 0485-77 000
 • E-post info@olandsmaklaren.se

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för visat intresse! Vi återkommer så fort som möjligt.